søndag 9. september 2012

Gift box makeoverSiden jeg startet Snadder på Epla har jeg sendt med gaveposer, eller godteposer om du vil, til alle ordre. Selv om de hvite og rød-stripete posene har fungert greit, har planen hele tiden vært å mekke noen litt finere gaveposer.


De gamle gaveposene /// The old gift bags


Jeg printet ut logo + ny nettadresse på stiv kartong og utfordret origami og boks-brette-skillsene mine for å mekke de nye gaveposene. Til slutt endte jeg opp med både gaveposer (for små, flate smykker) og bokser (for større smykker). Riktig så fint ble det. 

Gaveeskene sendes ut med alle ordre så snart jeg har fått fikset landingssiden Snadder.org. (Ja, jeg vet, dott-org skal egentlig bare brukes av non profit organisations, men dott-no, dott-com og dott alt-mulig-annet var tatt. Og strengt tatt er det jo en non profit for jeg tjener ikke akkurat noe særlig på det.)


///
I recently made some new gift boxes and gift bags for my Snadder jewelleries. They will be shipped with all orders as soon as the new site snadder.org is up and running.

New pattern /// Nytt mønster på kartong

Jeg lagde tre mønsteret i tre forskjellige størrelser så jeg kunne teste hvilke/n som funket best.


Jeg liker å bruke gulvet som arbeidsbord.


Sydde på en liten knapp på hver posene til å feste strikken rundt. Nei, strikken er ikke der ennå, den kom på etterpå.Ferdige gaveesker i to forskjellige størrelser.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar